CHERITERA KAMI...: Bila nak guna ni

Jul 27, 2012

Bila nak guna ni


Masa kawin banyak juga dapat hadiah, majoriti xguna pn lagi. Yeala sekarang masih tinggal dengan family. Dah tentu barang kat rumah tu dah sedia ada, dah banyak.Mak punya pinggang mangkuk semua berlambak-lambak.Barang-barang electrical pun elok lagi.

Jadinye simpan jek la mane hadiah-hadiah yang dapat tu. Ade sumbat almari tu, ade sumbat almari ni. Yang tak muat nak sumbat, biar jek dalam bilik tidur tu.Bilik pun dah penuh dengan almari, rak dan barang-barang.


Masih elok tak guna lagi


Tv ni bukan dapat masa kawin tapi ada la usinye beberapa bulan jugak. Dapat free gift ni.Sebaik bilik dah penuh, kalau tak, memang dah pasang dah tv ni dalam bilik.Hai la tv, bile agak nye nak guna kamu yea.DOk la situ diam2, tunggu kite ade rumah sendiri yea:)


Rice cooker comel, cukup la untuk 3-4orang makan.Ni pun dapat free gift. Elok terletak kat tepi almari tu.

Kalau masuk rumah sendiri ni, dah ade tv ngn rice cooker. Ok la kan. tengok tv, makan.Hahahha.Pinggang mangkuk, gelas, blender, periuk kuali dah ade dpt hadiah kawin. Tinggal perabot-perabot ngan barang-barang electrical lain. Jimat dah di sini!Alhamdulillah.

InsyaAllah, ada rezeki dapat la duduk rumah sendiri nnti. Tak kisah la sewa atau beli kan. Janji dapat berdua pastue bertiga pastue berkembang lagi.Bestnye!Amin..InsyaAllah semoga sentiasa dipermudahkan:)


2 comments:

hazman aka species1980 said...

hurmm.... tv tu kalau dah lama tak guna better jual kat mudah.my....dapat cash money...hehehehe

Ann@zanyra said...

hazman : memang awalnye nak jual tp sayang pulak..tu yg msh di terbiar dlm bilik..huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah