CHERITERA KAMI...: Tahniah cousin!

Jun 14, 2012

Tahniah cousin!


Lagi sorang cousin dh selamat mendirikan rumah tangga. 2 hari berulang-alik keramat-bangi-keramat. Ari sabtu pagi nikah xdapat nak attend sebab cik b keje. Malam pulak ade sanding dan berinai untuk keluarga dan saudara rapat, sempat pergi. Dapatla merasa kambing panggang, baik punye.Hari ahad, majlis jamu makan dekat Dewan UKM, sempat jugak pergi. Seronok attend kenduri kawin ni, memang feeling nak wat majlis semula tu sentiasa ada.*wink*

Mehla cuci mata tengok gambar sepanjang 2hari majlis

Outdoor kat putrajaya lepas nikah..cilok kat fb pengantin:)


Majlis malam berinai tema tradisional..Biasa la orang melaka xlari dari 'tol' tu kan..pastue ade pulak berbalas pantun


Tak tau depa p outdoor mana...suke gambar ni..kredit to photoliciuos


Ni arch dekat Dewan UKM..


Photobooth yang besar dan sweet ni menggantikan pelamin sebab pengantin tak buat pelamin dekat dewan.Siap ade tv lagi tepi tu , preview majlis nikah dan berinai hari sebelumnya.cantik!awesome outcome, yeala CST breed yang cover videographer.


Cousin, kamu sgt comel dan cantik!


Ni gambar masa majlis bertandang ke rumah lelaki di Johol. Kami xjoin


Selamat pengantin baru cousin..semoga bahagia selamanya dan dimurahkan rezeki...amin:)

4 comments:

mEiZ SHA said...

comel pengantin..sweet..salam kenal yang..:)

myza said...

Johol tu kat mna u? hihihi btw shantek.slmt pngntin baruuu

Ann@zanyra said...

mEiz SHA: salam kenal jugak...tq bg pihak pengantin...hihihi:)

Ann@zanyra said...

myza : Johol dekat N9 lo..bukan Johor ok;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah