CHERITERA KAMI...: Skybridge KLCC

Jun 5, 2012

Skybridge KLCC



Dulu pergi on da spot nak naik tapi tiket sold out pulak. Mengenangkan dah tau yg tiket ni boleh beli in advance, kebetulan ada sekali tu cik B keje shift malam pastue Ann pulak amik cuti sbb ade appointment. abis jek appointment terus p KLCC sebab nak beli tiket ni. Kami pilih ari ahad petang.Rupanya ada masa-masa dia xsilap setiap 15minit.Pilih la nak naik pagi ke tengahari ke senja ke malam. Kami pilih pukul 7.00malam. 


RM25.00 seorang


Sebelum nak naik tu, ada pemeriksaan macam dekat imigresen tu..scan beg segala bagai.tripod xleh bawa yea!

Pastue akan diberikan keterangan bla bla bla...


Oh yea!setiap sesi diberikan secara berkumpulan means ada limitla kan berapa orang setiap masa tu. Dan setiap seorang akan diberikan tag yang perlu dipakai sepanjang berada dalam sesi tersebut. Tujuannya??supaya senang la dia nak kenal dan panggil nnti kalau nak bergerak ke mana-mana:)


Tadaaaa...sampai di tingkat 41..kejap je liftnye


Mesti yang keje kt KLCC tu dah tak heran kan..tapi tak pe.Sebab kami bukan yang bekerja di KLCC, jadi kami heran la!hehehehe...Sebaik kami bukan seorang yang gayat.


Rasa macam staff pulak bila pakai tag ni;p


Masa ni staff tu tegur Ann. Ann nampak dari jauh muka dia macam tertanya-tanya je kami ni dari mana. Rasanya dalam group kami, kami jek orang malaysia. Dah macam pelancong kononye kan. So, staff tu tny la Ann dari mana, pernah naik ke tak sebelum ni. Ann cakap la kami dekat-dekat sini jek. Nampak kot bumbung rumah dari atas ni.hahahah..Ni la baru 1st time naik, saja isi masa lapang. Pastu Ann tny la, sebab hari sebelum tu ada Bersih 3.0 tu kan, macam mana. Staff tu cakap ada jek orang naik tapi bila diorg tny, kita takde la cerita apa-apa. Hurmmm...Ok malas nak ulas lanjut pasal ni. hahahahha:p


Next entry Ann akan tunjukkan view dari level 41 yea:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah