CHERITERA KAMI...: Parking tak jadi masalah

Jun 21, 2012

Parking tak jadi masalah


Itulah kelebihannya bila kita stay dekat hotel yang betul-betul terletak dekat dengan tempat-tempat menarik. tak perlu nak risau pasal parking, dah tentu-tentu kita dah parking kat hotel, free pulak tu. Hanya perlu melangkahkan kaki sahaja ke mana arah yang nak dituju.


Dataran Pahlawan..Bangunan tinggi belakang tu la Hatten Hotel.Boleh guna link bridge ataupun lintas sahaja;)




Memorial Pengisytiharan Kemerdekaan..hanya lalu sahaja


Kota A' Famosa..cukup la amik gambar kat bwh ni jek, tak larat dah nak memanjat atas nun dengan cuaca yang agak bahang..

Kejap jek jalan kat luar ni cukup la kot bakar lemak lepas dah full isi perut td kan.Lepas tu sambung cuci mata jek dekat Dataran Pahlawan Mall tu..Banyak juga yang menarik..Tuela name jek kampung kt Melaka, baru 2 kali sampai kat bandar ni sejak dah macam-macam upgrade ni. Masa jalan-jalan ni kepala dok teringat-ingat bilik yang memang sayang giler nak tinggalkan tu;)



2 comments:

~~AzaLea~~ said...

Melaka sekarang dh byk giler perubahan dan kemajuan kan Ann..

Ann@zanyra said...

Aza : aah..tu yg sentiasa sesak jek org dtg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah