CHERITERA KAMI...: Lepas 9tahun baru jumpa

Jun 22, 2012

Lepas 9tahun baru jumpa



Masih berkisah cerita short getaway di Melaka yang lepas. Sabtu malam ahad tu kami decide nak jumpa adik kami yang 9tahun katenye kenal dari friendster membawa ke facebook at last dapat jugak jumpa. Adik kami ni orang Melaka, study pun kat Melaka. Kami pulak bukan tak pernah plan nak jumpa dah kate Ann pun kampung kat Melaka kan tapi setiap kali tu ada jek halangan. But alhamdulillah kali ni nekad nak jumpa jugak.


Kami dinner di sini..Medan Ikan Bakar Alai





Sotong celup tepung


Kerang bakar takde, kami order kerang rebus...


Ikan Pari Bakar..kureng..lambat sampai dan tak umphhhh


Adik kami malu nak pandang kamera yea...

Plan asal after asar kami gerak dari hotel dan pick-up adik dekat rumah dia. So bajet Maghrib tu settle la makan-makan semua. Sekali Maghrib baru sampai rumah adik. Dah jalan kami lalu tu jem bangat sebab ada perayaan Sikh, so diorang ni bukak gerai dan berkumpul dekat tempat sembahyang diorg. Penuh la dengan orang Sikh kat Melaka aritu. Hotel pun ramai dengan diorg ni.

Tapi takpe, janji dapat jugak jumpa akhirnye.Yippie!

 Tenggelam akak comel berdiri sebelah adik manis ni..jeles tau;p


Tq adik sudi luangkan masa jumpa kami. Tq jugak selama kite kenal ni macam-macam hadiah adik bagi kat kami tshirt, hadiah kawin dan cupcake sedap. Susah-susah je.Bila dipikir-pikirkan semula macam xpercaya jek orang yang kita kenal melalui alam maya pastue skali skala berSMS boleh jadi dan kekal rapat camni.

To adik Nurul, nanti kita jumpa lagi InsyaAllah. Semoga sukses in your study.Tak mau malas-malas, kasi dapat result gempak punya. Sayang kamu:)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah