CHERITERA KAMI...: I-City kali kedua

Jun 7, 2012

I-City kali kedua


Kali pertama pergi ada la dalam setahun yang lepas, masa tu kite baru-baru glemer la I-city ni. Dulu pergi berdua, kali ni pergi berlima pulak.Hahahha...bunyi macam dapat anak kembar 3 jek kan tapi sebenarnye membawa anak-anak buah yang dikasihi tu berjalan-jalan.


Sampai dalam pukul 6ptg. Memang awal lagi la kan, langit pun cerah lagi. orang pun xramai lagi dapatla parking space yang dekat, xyah nak masuk dalam bangunan tu.

Sementara nak tunggu lampu-lampu ni On, jalan la ke KFC..Makan dan lepak-lepak dulu.


Pukul 6 lebih tgk orang dah mula ramai, kami pun mula la melangkah kaki pusing-pusing dalam tu.










macam kat jepun pulak:)






Akhirnye...nampak dah lampu-lampu bernyala..hahha..penat tunggu;p









Satu-satunye permainan yang main kat sane


Bumper Car...RM5 utk 5minit..dalam bangunan pulak tu, xbest kan.tertutup


Rasanye kali pertama pergi lagi best dan meriah. Walaupun yg baru sekarang ni dah banyak game tapi tak semeriah dulu. Dulu kami pergi ade banyak kedai-kedai, ada kuda, ada pameran haiwan , ada game main baling-baling gelang, tangkap itik, macam-macam la. So, cukupla pergi 2kali.

Parking jek tetap RM10.00:)

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah