CHERITERA KAMI...: Cuti sekolah sama dengan jemputan kenduri banyak

Jun 13, 2012

Cuti sekolah sama dengan jemputan kenduri banyak


Cuti sekolah dah tamat..2 minggu kejap jek berlalu kan..Dalam 2 minggu tu la kami banyak juga dapat wedding invitation..Sebaik mostly jemputan tu dekat-dekat jek kt rumah ni..

 
Tahniah to officemate..Husband and wife 2-2 officemate ok..Namenye jatuh cinta di kantor gitu..hihih..

 Jelas nyata dan terang muke kegembiraan Azam..so sweet:)



Tahniah to schoolmate Diyau & wife

Suka dengan color theme dan khemah diorg..Ada khemah transparent ok..Ni yg rs nak wat mjlis lagi ni;)



Tahniah Amirul dan wife

x-schoolmate..suke giler jmp kwn2 sekolah ni..memang havoc..


Alhamdulillah sempat attend ketiga-tiga majlis ni sabtu lepas..dalam xplan tu sempat la jugak kan..tq B sebab larat la nk teman wife anda ni kan..hhihihih..

To all newly bride...SELAMAT PENGANTIN BARU..semoga kekal bahagia selamanya..

2 comments:

Papa Mifz said...

salam kenal...

sesekali jumpo kwn2 time sekolah dulu mmg best kan...:)

Ann@zanyra said...

papa mifz : salam kenal jugak...yap..jrg jmp tu yg jadi mcm2 cerita keluar..meriah jadinye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah