CHERITERA KAMI...: Buffet breakfast banyak pilihan dan sedap..nyumm nyumm

Jun 21, 2012

Buffet breakfast banyak pilihan dan sedap..nyumm nyumm



Aritu dah bwk jenjalan tgk hotel dan bilik kan, kali ni nak share buffet breakfast kat Hatten Hotel pulak.Masuk jek dekat cafe diorg level 11 tu, ternganga jugak la tengok makanan yang banyak. Memang dah tau awal-awal sebab ada bace review guest yang pernah dtg situ about buffet breakfast hotel ni yang super banyak dan sedap. Tapi xsangka la banyak sangat. Macam-macam la ada Chinese , Indian, Malay dan western food. Staff ramai yang monitor dan assist kite, makanan pun sentiasa topup plus environment yang cozy dan design yang cantik!



B,Rumah kite nnti buat design carpet camni ok x..:P

















 view dari meja kami..kami pilih meja yang hujung sekali


Grandballroom kalau nak buat seminar, wedding etc


Perut full hati pun banyak gumbira..jom kte buat sesi pecahkan lemak pulak;p



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah