CHERITERA KAMI...: Berada di Puncak, Level 86

Jun 5, 2012

Berada di Puncak, Level 86



Dalam 15minit dekat skybridge, staff akan panggil ikut warna tag. Pastue diorang akan bawak pulak ke Level 86. Ikutkan pling atas 88 tingkat kan tapi ni sampai 86 je. Waaa..lift die xrase gayat pun, xde rs laju sgt or lambat sgt tapi tau-tau jek dah sampai. Yang menariknye sebab lift bukan yang jenis transparent tu boleh nampak luarkan tapi die punya display dalam keliling lift tu sama dengan macam mana kalau kite nampak luar.Mmm...Paham x?Kalau xpaham, ce try pergi sekali;)







Suka tengok replika KLCC ni..cantik dan sangat menyerlah di situ!


 


 KL view

Sebaik jugak pilih time yang bagus sebab dapat capture view senja Kuala Lumpur. So, sangat direcommendkan untuk naik dalam pukul 7pm ke 715pm.Tapi terpulang la ada yang suka pergi pagi ada yg suka tengahari or mungkin malam.




Senja melabuhkan tirai



Ann suka sangat corner ni. Tiba-tiba imagine berdiri dan post kan sini sambil pakai baju pengantin...weeeeee~


 Kalau hari-hari dapat ke sini secara free, knpom pergi!Luas pemandangan. Ok, mula berkira-kira nak rumah tinggi view hutan konkrit ataupun rumah mengadap laut..hurmmm..:p


Cik B pun terpegun dan leka di sini:)



Selamat malam:)

Cukup 20minit, masa untuk turun ke bawah semula..


Cinta kami lagi teguh dari KLCC:)





Lepas ni kita pergi Burj Al-Khalifa pulak yea B:)


1 comment:

Ann@zanyra said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah