CHERITERA KAMI...: Asam Pedas Hajjah Mona Kota Laksamana

Jun 25, 2012

Asam Pedas Hajjah Mona Kota Laksamana


Lepas cek out dari Hatten Hotel, saja nak try asam pedas kat kota laksamana. Disebabkan asam pedas claypot tu tutup, kami pergi Hajjah Mona Asam Pedas.




Tak sure la kami ni datang lewat ke atau awal ke sebab memang xbanyak pilihan. Ada asam pedas ikan pari dengan ape ntah ritu, tak ingat.

Asam Pedas Ikan Pari


Sejujurnya komen dari orang Melaka ni, hurmmm...tak mengancam la asam pedas dia. Ada kurang rasa kat situ. So, makan pun sebab lapar.Hahahah.Komen mengikut tekak memasing la kan. tapi memang kureng la.



Nnti kita try asam pedas claypot pulak yea B:)

2 comments:

Papa-NtiQ said...

hi Ann@zanyra...saya baru je pegi kat hjh mona ni 23 minggu lepas. OK rasa dan ramai sesak orang. Susah cari parking. First time pegi sana biase nye makan kat asam pedas malinja atau pun asam pedas selera kampung.
Pics dah upload so senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan makan hehe..takde topik lain.
Kalu sudi follow la yer blog saya TQ

Ann@zanyra said...

Papa-NtiQ : hi..ooo yeke..kami xabis jejeak lagi kedai2 asam pedas lain kt Melaka tu..harus cuba nnti..tq sudi komen sini..saya dh follow pun blog awak..best2!blh bg idea kami tmpt2 makan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah