CHERITERA KAMI...: 100??

Jun 24, 2012

100??







Tq kepada yang sudi tekan button follower kami ni.Hanya satu blog yang tak semenggah dan xsebgus mane pun, cerita macam syok sendri update pun bukannya hari-hari. Tapi alhamdulillah, terima kasih kepada yang sudi membaca dan mengikuti coretan kami dalam ni.


Mungkin pada orang lain..alaaaaaa...100 pun nak kecoh.Huuhuhu..Ni bukan hal kecoh tak kecoh tapi lebih pada tak sangka sebenarnye, selalu kite klik button follow tu sebab kite suka kan?kan?Hihih...Harap-harap lepas ni lebih semngat lagi nak update entry. memang banyak cerita tertunggak.Dan harap lebih banyak info kita boleh share, tak kisah la pasal vacation,cooking,baking family etc. 1 important thing, dapat meluaskan lagi silaturrahim antara kita. buat yang pernah dropkan comment, yang follow kami yg baca secara sembunyi2..ade ke??hihih..mekaseh banyak. Semoga sedikit sebanyak dalam ni dapat membantu sesama kita.


LOVE U!


Hurm...mungkin akan da GA atau contest dari kami nnti..tunggguuu;)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah