CHERITERA KAMI...: This is my card

May 24, 2012

This is my card




Kredit to Fb Only In Malaysia


Serious glemer ok kad ni masa zaman sekolah rendah dulu, siap Ann pun jadi agent jual kad ni tau..suke bila tengok kad yang design comel-comel tu kan.Diri sendiri confirm la mesti ada jugak buat koleksi, ada jugak yang tukar-tukar dengan kawan.Alternatif lain selain mintak biodata yang panjang berjelar pastu nak tunggu member hias-hias bagai kt buku tu kan..hihihih.Rasa macam ada simpan lagi kot kat rumah tu. Nnti nak selongkar balik la cari.


Baik mengaku sapa pernah ada kad macam ni masa sekolah-sekolah dulu?!!hahahahah..:p

4 comments:

~~AzaLea~~ said...

hahahaha... lawak tgk kad background new boyz tu...

Anyway, sy pun dulu pernah beli... tp skrg dah tak de simpanan.. huhuhu

Ann@zanyra said...

Aza : hahahhaa...kan..dulu2 kan sibuk ngn band biy bagai tapi Ann lagi suke gmbr katun..hihihi..ooo..Aza pun ada jugak eh...sm la kte:)

~~AzaLea~~ said...

Ann, td sy tgk wayang citer Horey2... Muka heroin citer tu mengingatkan sy pada Ann.. kalau berkesempatan, gi lah tgk citer tu.. best gak citer tu tau..

Ann@zanyra said...

Aza : yeke?sy ade tgk di sebalik tabir..same eh?heheheh...kene tgk la movie die nnti ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah