CHERITERA KAMI...: Terapi Minda

May 17, 2012

Terapi Minda



Menambah koleksi novel-novel yang ada..yeahhhh!kalau tak menahan nafsu semua novel-novel best tu nak sapu...tapi xpela..kite beli sikit-sikit dulu, xlari mane pun...lagipun memikirkan space nak meletak novel-novel ni dah limited...




Sekarang tengah baca novel Kau, Aku, Kita...macam biasa la beli xnyempat-nyempat nak tunggu esok utk bace kan..rasa nak bawa opis jek novel tu..hahahha..banyak la,mau nnti dapat notis:p



Utk cik B pulak


Cik B memang suke baca buku-buku macam ni..ktorg memang kontra pasal genre buku tapi kami berdua sangat suka membaca..We Love it:)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah