CHERITERA KAMI...: Port Lunch

May 15, 2012

Port Lunch



Dah berkurun dah lunch kat sini baru nak cerita ni pun gambar-gambar yang sempat ambil masa makan ngn cik wiken bulan bile ntah..saja la nak bawak cik B try makan sini kan..

Ni la 1-1 nye kedai makan yang dekat ngn opis, kalau malas nak jalan jauh or nak keluarkan kereta tu..menapak la ke sini..


Sugar and Spice, Wangsa Maju


Ade jual nasi berlauk tapi xbanyak, kek roti pun ade jugak...tapi mostly ala-carte dan yang penting order jek ape yang tak de dalam menu pun order jek knpom la die akan serve jugak..rasa?sedap!harga?standard la kedai-kedai cmni..klu makanan+air almost RM8 ke 10hengget jugak la abis sehari..


Portion makanan dia besar2 jugak, konpom pas lunch tersandar jek balik opis;p


Servis ok...owner pun ramah tamah tapi lately ni kekurangan pekerja tu jadi slow ckit..huhuhuh


4 comments:

Nana said...

sini seme sedap kan

Ann@zanyra said...

Nana...aah..tp slalo sgt pergi sampai dh xtau nk mkn pe..huhuhu

Nadia Natrah said...

Best kan food kt situ...
Kalo dpt mkn roti cheese die...mmg sedaaaaaaaaaaaappp.

Ini kedai kakak angkat kite.
Nama die pn Nadia :)

Ann@zanyra said...

Nad : aah...roti2 kek kuih semua sedap la kat situ..aritu bwk blk rumah, xdan nak rasa dah abis...huhuhu

ler...yeke..pasni jmp boleh la tgur kot..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah