CHERITERA KAMI...: Hari Ibu

May 15, 2012

Hari Ibu


Masih hangat lagi orang bercakap pasal hari ibu ni kita yang Muslim ni tak boleh sambut kan. Untuk kami memang nak dikatakan dari kecik-kecik dulu dah biasa sambut tak hari-hari istimewa ni..dari sambutan yang biasa-biasa makan kat rumah ramai or makan besar kat luar ataupun just a simple present untuk our mom.

So ahad yang lepas, disebabkan kami plan nak buat gather2 ni di hari yang lain sekali dengan besday..Jadinye Ann and cik B belanja Ayamas jek hari tu..ok la kan..ktorg kalau tinggal berempat dekat rumah tu memang xmo makan banyak plus cik B nak masak spesel petang tu;)

Nak dijadikan cerita...Otw nak beli ayamas kat Melawati tu, singgah la isi minyak dekat Caltex Setiawangsa..Dah perasan la staff-staff dia dok pegang belon and bakul..Masa tu macam xde pikir ape pun..Skali staff die ketuk tingkap kereta Ann. Ann pun bukak la pintu...Dia wish.."Selamat Hari Ibu" pastue die bagi hadiah...wahhhhhhh..tersenyum lebar ok..even ala..ape la sangat kan..tapi still macam..mm..mmm..eh, saya belum jadi Ibu orang dah wish kt petrol pump lagi..heheheh..wahhhh..best!sambil doa semoga diberi kesempatan untuk merasa menjadi seorang Ibu..amin..insyaAllah


Inilah hadiahnye...I Love You Mom


Ini isinye pulak..kudap-kudapan..dah selamat dah kotak ni wat isi brooch;)


Geram pulak tengok belon dalam tu;p


Ini pulak hadiah anak buah umur 6tahun khas untuk mama dia..Kek ni die buat sama-sama dengan teacher dia kt tadika..cumey kan:)



2 comments:

Nana said...

heheh ari ahad ada g caltex cun kan diorg deco bel
on2 tu lupe nk snap pic

Ann@zanyra said...

Nana..tuela..cantik..boleh recycle box tu wat simpan brg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah