CHERITERA KAMI...: Marvels The Avengers

May 2, 2012

Marvels The Avengers



Sejujurnye diri ini xpernah pun follow cerita pasal adiwira2 ni..Plan tengok the avengers ni pun mengikut anak-anak buah..dan tanpa kehadiran cik b sebab kerja..hehehhe..

Tapi..cerita yang super duper BeSTTTT!!memang betul la seperti komen-komen mereka yang dah pergi tengok...xrugi pergi tengok...dah la first time duduk couple seat(sebab tiket almost SOLD) dapat yang belakang skali puas la tengok..selesa pulak..mekaseh pada yang belanja:)

The avengers ialah satu team yang dianggotai oleh Iron man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow dan Hawkeye. Team ni direcruit oleh Nick Fury sebabnye tesseract telah dirampas oleh Loki yang kononye nak jadi pemerintah pada dunia tu la. Adegan-adegan untuk rampas balik tesseract tu yang menarik. Awal-awal ada certain part yang xberapa paham sangat sebab dia macam recall semula cerita Captain America, Thor and Loki etc . Tapi pastue, ok jek. Kelakar jugak hero-hero ni ada jugak scene diorang yang kelakar, buat panggung gelak xsudah.


Must See Film!!




Hero fav saya dalam ni...Iron Man sebab die tersangat  la sempoi, kelakar, genius, macho dan handsome??hahahhaha;p

Hulk cumey bile scene die yang last-last tu..masa scene die gaduh-gaduh awal tu scary tengok. Time die in Dr. Banner scene pun xbest sebab nmpk tua;p


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah