CHERITERA KAMI...: Kenanga Wholesale City

May 22, 2012

Kenanga Wholesale City



Lepas attend wedding Zaf & Hakim, kami menyinggah di Kenanga Wholesale City...Tau pasal tempat ni pun sebab ade officemate cerita die pernah ke sini..Lagipun mall ni baru kan, belum launch lagi..saje la nk gi jengah ape yang menarik


View dari tempat parking







Free parking..xtau sampai bile freenye



Mall 7 tngkat..





Macam-macam ada dijual dekat sini...dari luar ke dalam...handbag, brooch, tudung, blouse,baju utk kanak-kanak,banyak lagi lah..Walaupun Wholesale, xsemestinye semua disini kene beli secara borong...Majoriti kedai yang kami jengah jual per piece pada harga yang murah...sape-sape nak cari dress, sangat la byk dekat sini...






Map Kenanga Wholesale City...First time lalu Jalan Gelugor ni..memang kawasan pemborong rupanye:)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah