CHERITERA KAMI...: Geng's Corner

May 31, 2012

Geng's Corner



Dulu kami pernah ke Restoran Upin Ipin kat Sek.7, kali ni kami nk try pergi Geng's Corner pulak kat Sek.13..Tak pasti samada both kedai ni adalah di bawah management yg sama tapi rasanya tak sebab menu dan presentation mereka berlainan..(pendapat sendiri shj)


Geng's Corner Sek.13 Shah Alam




Deco memang berkonsepkan watak-watak dalam cerita upin ipin




Teh O ais Laici, Teh Ais, Sirap Bandung Cincau, Longan dan Cincau sedap:)


Sotong paprik, sayur campur


Sup campur


Tomyam campur..xkedekut isi..macam-macam ada memang penuh sama dengan sup campur jugak..Udang, sotong, ayam meriah kat dalam tu:)


Jom Makan:)


Total semua plus maggi goreng (anak buah order pastu xabis makan sebab xsedap), udang celup tepung, telur dadar, telur goreng dan 3 pinggan nasi..RM53

Overall ok..ade certain menu yang sedap dan ade yg biase-biase jek tapi servis memang cepat:)

Lokasi : berdepan dengan

Les Copaque office


Bersebelahan dengan Tesco extra yang berdekatan dengan stadium Shah Alam


Bawa anak-anak kecil mesti diorg suka..~betul betul betul~


2 comments:

Nana said...

Tu la klw bawa anak mest suke ni
Dah la katon peberet mia ni

Ann@zanyra said...

Nana : nnti bwk la mia dtg sini..yg dkt sek7 lg pnuh interior die ngn upin ipin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah