CHERITERA KAMI...: Cucur Udang Alor Gajah...Sedapppp!

May 31, 2012

Cucur Udang Alor Gajah...Sedapppp!




Cucur Udang popular dari zaman Ann kecik-kecik lagi..kalau blk kampung, selalunye mesti singgah untuk tapau cucur udang ni, jarang makan kt kedai tu...kalau tapau bwk balik KL kan tak sempat nak sampai rumah ktorg dah selamat makan dalam kereta..sedap woooo...kuah dan cucur udang dia memang terbaik la!

Weekend baru ni blk melaka, otw balik KL sempat la singgah beli...beratur panjang jugak tapi sebab tau servis diorg ni memang cepat so beratur jek la..cik B jadi mangsa..hihihi..mekaseh B:)


Terletak di Medan Selera Pasar Menggong Alor Gajah..dulu hanya kedai biasa jek tapi dah dinaik taraf tempat ni kasi cantik...i Like!



Masalah kat sini,parking susah sikit.Parking depan kedai ni memang limited, kalau yg rajin boleh parking dekat dgn pasar basah alor gajah, kene memusing la depan tu sikit. Selalu kami tapau, parking tepi jalan jek, sorang tunggu dlm kereta.


Kedai belah kiri paling hujung...nampak tu ramai orang tgh beratur...


Pic : kredit to Google...Hehehe...Lupa nak amik gmbr

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah