CHERITERA KAMI...: Cendol Durian Borhan...Sedap!

May 10, 2012

Cendol Durian Borhan...Sedap!



Sambung sesi menyinggah dalam perjalanan balik dari meet in law ke KL..actually banyakkkk giler ok kedai2 yang macam menarik utk singgah cuma larat dan nak ke tak jek..selalo kami singgah kedai Mentarang jek..kali ni nak cuba yang lain2 pulak..rugi woo balik bukannye selalo, nak gi jalan-jalan saje ke sane ntah bile kan..so time balik jmp mak mentua ni la curi-curi peluang skali..hihihih...cakap macam la jauh benau KL ngn Hutan Melintang kennnn..;p

 So, haritu kami singgah ke

 Cendol Durian Borhan


Actually dia xjual cendol durian jek, ade lagi cendol2 lain..cendol biasa, cendol pulut, cendol labu..labu?first time ni dengar..


Fullhouse ok!masa ni pukul 3petang..menunggu jugak la nk dapatkan seat


Nak order and bayar pun kene beratur...1 la kekurangan sistem dan mungkin juga kekurangan pekerja...order dan bayar kaunter yang sama..harap bersabar:)


Tuan kedai bergmbr dengan Dato' Noh Omar


Ada kisah di sebalik kejayaan perniagaan cendol Borhan ni..Klik Sini untuk cerita lanjut.Alhamdulillah..rezeki masing-masing kan..kalau DIA nak bagi pasti ada cuma cepat atau lambat dengan usaha tanpa putus asa...

Selain cendol, ada jugak jual otak-otak, mee kari dan laksa..tapi kami rasa cendol jek la..perut penuh lagi lantak mentarang ngn air nyoq 2 biji sebelum tu..huhuhu


Cendol Biase...cik B kate biase-biase jek


Cendol durian...Sedapppppppppppp!!


Sebab tu la name kedai ni Cendol Durian Borhan bukan Cendol Borhan sebab cendol durian dia memang SEDAPPPP!just nice la org kate..leh singgah lagi nnti:)


Lokasi  : Bt. 2, Pasir Penambang, Kuala Selangor..betul-betul tepi jalan, dari jauh dah pasan banner yg besar pastue kereta banyak-banyak




2 comments:

Eyriqazz said...

nyam2..nampak deliciouss...

P/s : Jika ada kelapangan, minta bantuan untuk undi saya, hari ini last day . Boleh undi di sini --> http://j.mp/I5h6Rw

Ann@zanyra said...

eyriqazz..hihih...tgk dah sedap..mkn lagi sedap;)

insyaAllah..undi pny...gudluck eyriqazz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah