CHERITERA KAMI...: Tak tahu name band ape...

Apr 18, 2012

Tak tahu name band ape...



Pada suatu malam

Mintak maaf yea abg akak, kami band dari kedai ni..abg akak ada nak request ape2 lagu?

         Kami : gelak2 malu..(xdpt nak pikir sebenarnye)
         Band : Ombak rindu?
         Cik b : ehhh..xboleh2..(kene pilih lagu2 yang enjoy skit)..mmm...lazy song la
         Band : selak-selak buku lagu mungkin and start the song

waaa...sedapnyeeeeee..kami dengar smbil hangguk-hangguk pale sambil ikut la nyanyi (pelan2)..hihihi

Dah abis nyanyi
          Band : ok..akak nak lagu ape?
          Ann  : mmm..xtau..ikut la korang..hahahhaha...(giler malu pulak tetbe)
          Band : kite nyanyi lagu selena gomez la

Waaa..lagi skali..powerrr!

Keep terngiang2...xdela selalu terngiang-ngiang tu tapi agak sedikit ralat sebab xdapat nak record diorg nyanyi aritu..1 band anak-anak muda belia 3 orang..

Power la suara depa..dan yang penting diorang cari rezeki yang halal dan kite sepatutnye perlu bagi support group yang macam ni..Mane nak dpt pergi makan kedai tepi-tepi jalan tapi sambil makan ade orang berdendang-dendang tepi kite dengan suara dan music arrangement masing-masing yang bagus...

Ce la pergi Naan Corner, Ampang..every khamis, sabtu dan ahad diorang ade kat citu..hari-hari lain kat area ampong point katenye..
 
Huhuhu...photo taken from Hp saya yang biase2 tu..tu yg golap ha..sadissssss


* xpe..nnti kite pergi lagi eh B...dengar depa nyanyi jek..boleh?heheheheh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah