CHERITERA KAMI...: Orang punye jugak yang sedap

Apr 27, 2012

Orang punye jugak yang sedap



Ann kat opis bukan jenis yang suke mengunyah..means bukan seorang yg rajin kuar masuk pantry nak buat air la, nk makan biskut la ape..selalu time lunch baru la masuk pantry if tapau makanan la kan..klu x, bile betul-betul dahaga baru la pantry tu jmp Ann..hahahaha


tapi ni xtau la..dah terjebak la ni..




Asam ape ntah nmnye




mashmallow


2-2 opismate Ann pny, die letak atas meja dia and memang die offer la kat kami sebab die xmakan pun..jadinye Ann memang selalu la merayap p meja die sebab nak paw asam tu selalunye sebab asam tu dah jdi gian pulak yang mashmallow xleh makan selalu,maniskan...








mekaseh pada tuan empunye, zue...asam tu dh abis pun, nnti kene cari gak ni..huhuhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah