CHERITERA KAMI...: Naili's Place Sentul

Apr 6, 2012

Naili's Place Sentul


Another new place yang kami terjah..actually Naili's ni rsnye dah well known kot ade di Taipan USJ, Ampang dan Taman Dato' Senu Sentul

Kenapa kami ke Sentul??sebab bila google tengok yang kt Sentul ni lagi open dan menarik..Ann selalu perasaan yg dekat Ampang tu, yeala dah selalu lalu lalang depan tu kan of course la ada jugak rasa nak menyinggah tapi xjugak singgah lagi-lagi bila dengar review kata food dia sedap-sedap..

So..here we are




Naili's ni berkonsepkan beach ala2 hawaian la..tempat agak gelap tp happening la dalam tu dengan lampu disko lip lap lip lap..tempat makan pula boleh pilih nak ddk di meja makan biasa ataupun di gazebo..

Layankan dulu gambar-gambar yang sempat disnap:)


Welcoming decoration


Macam kelab pun ada sebenarnye but it just a konsep..dun worry


1 of the gazebo..macam2 rekabentuk ada


Open kitchen..


Kami di table 106..depan dengan tv..smbl mkn tgk tv..tgk ke??dh mkn xtoleh kiri kanan dah;p
Bergemerlapan sungguh gmbr ni:)


The Menu...Harga?Standard price and affordable..


Rainbow Tree(kiwi, mango & strawberry) and Mango Twist

Rainbow Tree yang sangat super duper sedap dan recommended...berebut ok dengan cik B tapi takpe la wife cumey die ni mengalah tolong abiskan mango twist die yang katenye terlalu byk soda


Black Paper Chicken Chop..yummyyyyyyyyyy!!!


Burger Big Tite..BIG and DELICIOUS...daging yang lembut..wwallahhhhhhh!


Lastly...our dessert


ABC..Dia ada 2 tau lagi 1 ABC blended...yang ni ABC only..dok terpengaruh la tgk meja-meja sebelah order kan..nak jugak rasa...tak mengecewakan...cool giler lalu kt tekak ni..mmg COOL la:)


Dah kenyang kan..moh ler kite blk..kang ade jek lg makanan yang nak diorder..tuela kate jek nk makan yang lite-lite tapi ni dah terlebih kot;p


Total...RM50++


Kami akan datang lagi!!!:)




2 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

aku rindu naili's sentul! :(
dan juga mali's corner. tibe2!

Ann@zanyra said...

hihih..aku first time ni tp best la dish die..mali's corner??lame jugak tu xpergi..ape lg weh..sila redeem ble ko blk KL nnti:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah