CHERITERA KAMI...: Melaka : 3rd Day,Bye-bye Melaka

Apr 6, 2012

Melaka : 3rd Day,Bye-bye Melaka



Hari terakhir di melaka..kami keluar awal dari mereka yang lain sebab nak terus balik Perak melawat FIL yang xsihat..xsempat la nk join diorg menyinggah ke tempat-tempat lain..


Sebelum pulang terpaksa lunaskan dulu surat cinta yang kami dapat masa cuti-cuti di melaka ni




Kompaun Parking ok...terbang RM30 tau..huhuhuh


So, makesure kalau nak bercuti-cuti kat melaka xkire la weekend ke public holiday school holiday..parking ke undang-undang jalanraya mesti kene ikut..melaka memang a bit straight bab-bab camni


By the way, kompaun ni kami bayar secara pandu lalu jek tau kt MBMB ayer keroh...kt KL ni ade ke sistem cmni??huhuhu..senang!xpayah nak beratur amik nombor ke bagai..bagus2:)


kesimpulannye..kami sangat enjoy dengan family day di melaka..seriously melaka sangat banyak membangun..dari dataran pahlawan yg terbentang luas tu dan tgl kecik cumey jek..kereta lembu pun xde dah kt citu..bangunan-bangunan lama yang terjaga rapi dan makin cantik..Melaka yang sentiasa hidup 24jam..kemudahan pun dah pelbagai..ikutkan banyak jek lagi tempat-tempat bersejarah da menarik yang kami tak jejak lagi...tapi xpe, ada masa kite repeat lagi yea:)










#tahun ni ke mana pulak kte berfamily day yea..huhuhuhuh



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah