CHERITERA KAMI...: Mango Chili Wangsa Walk

Apr 12, 2012

Mango Chili Wangsa Walk


Seminggu xupdate blog..semalam seronok bercuti walaupun sehari..terasa macam hari sabtu pulakkan semalam..nape cuti xbersmbung terus yea..hihihihihi

Neway...nak share lagi 1 tempat makan..untuk peminat kerabu mangga memang sesuai la tempat ni.tengok la nama restoran pun MANGO CHILI kan..wajib segala makanan dalam tu ada berunsurkan mangga..




Bila dapat lunch date dengan cik b tu yang rajin nak memanjangkan langkah sikit...kalau x, lunch jek la dekat-dekat opis ni ha malas nak keluarkan kereta pastu nak cari parking seksa..


Nasi + daging black paper + kerabu mangga


Nasi + ayam madu (lupe dah) + kerabu mangga 

Kami order side dish tomyam putih...waaaa...sedap bangat..dah addicted to tomyam putih..

Kat sini first time minum teh 3 layer..ok la..xleh makan nasi dengan minum ari bersusu..cepat muak!

Total harga RM30++...Overall not bad la kedai ni..OK..ramai jek orang datang...rasa pun ok la..xdela nak kate xsedap or sedappppp sangatttt...but tomyam putih tu kaw la..kerabu die pun rs raw mangga:)


2 comments:

Nana said...

amboi menu tak tahan wat kelaparan je ni ehhee

Ann@zanyra said...

nana...hahahahha...tuelaa..trigt pulak kerabu mangga tu..adehhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah