CHERITERA KAMI...: Ketagih dan Gian dibuatnye...

Apr 18, 2012

Ketagih dan Gian dibuatnye...


Lately diri ini memang sangat la kusyuk dengan Penulisan2u dan Cerita Korea

Penulisan2u dulu memang selalu layan tapi sebab online kan..xleh la nk tenung ngadap screen pc/laptop ni lame2...berpinau2 mate ha..tu yang dok membeli belah novel jek sokmo tapi sejak menjak ni dah kurangkan sikit aktiviti tu sebab dah xde space nak letak dalam bilik ni..kene wat hari deco-deco la rearrange or do sumthing dengan bilik ni supaya saya dapat selitkan 1 bookshelf dan dapatla beli novel banyakkkkkkk lagi!*kenyit mate dekat cik B*

Lagipun sebenarnye novel-novel yang banyak kat pasaran ni kebanyakkannye diorang publish dulu di Penulisan2u..then baru dicetak..tapi kalau dah dicetak , xdela cerita sampai abis kt Penulisan2u tu..xsyok la cmtu kan, nnti xde orang nak beli novel baik bace online jek lagi jimat...yea dak???hihihi

Oh yeaaa...thankiss tu my luvly SIL coz introduce me dengan 1 blog online novel ni Karyaku2u..interesting cerita dia..everyday tunggu beliau update novel tu..keep it up!

Ok...untuk Cerita Korea pulak..sebelum ni Ann dah pernah share kt sini..Maaduu.com,tonton drama korea secara online..kenkadang rasa macam diri ni muda giler sebab asyik sangat melayan korea ni tapi xsalah pun dari isi masa dengan tido makan dan tido...dah boring bace novel, layan maaduu pulak tp tu pun bergntung pada spee berukband tu..klu lajuuuu, memang heaven giler la layan..sowiii cik B..heheheh

Tapiii!walaupun Ann layan drama2 korea ni , sesungguhnya teman tidak la hafal dan tau nama-nama pelakon mereka..setakat cam muke tu ada la..sweet ape diorg ni..erkkkk..tetibe pulak kannnn...eh, jangan tak tau cik B join tengok tau!siap ulang tengok lagi sebab ada 1cerita tu sangat sweet dan menghiburkan bagi kami..

nnti la ade masa Ann review la cerita2 menarik tu yea...

ada sape2 yang sudi nak share blog online novel yg lain??or nak promo cerita korea ape yg best??sudi-sudikan lah...:)

mmm...mengidam boleh dijadikan kata seerti untuk ketagih dan gian x???;p


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah