CHERITERA KAMI...: Laman Santai , Istana Budaya

Apr 20, 2012

Laman Santai , Istana Budaya


Sesape kalau lalu depan Istana Budaya mesti perasan selalu memalam hujung minggu macam ada event meriah-meriah kt laman depan Istana Budaya tu...dia panggil Laman Santai

Tapi not every weekend la dia bukak..Luckily kami pegi Titiwangsa haritu, diorang bukak pulak..Bukan apa, saja la nak try kan ape yang best kat situ..ktorg smpai agak senja..kedai pun baru-baru bukak..ade band tgh wat sound check..tapi pelanggan ramai jugak yang datang. Kebetulan ada show Gerimis Mengundang malam tu..ramai krew2 dan penonton2 la  kat situ...ktorg ni saje nyibuk2kan..Foods ada Char, satay, otak2, steambot, buah2...Drinks ada hot and juice..Ok la not bad..Harga standard, normal price..

Dengar kate lagi malam lagi meriah..kenkadang ade artis jugak yang buat persembahan..Sekali-skala nak ubah angin tempat makan kan..:)







;p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah