CHERITERA KAMI...: Kaw Kaw Burger, Wangsa Maju

Apr 25, 2012

Kaw Kaw Burger, Wangsa Maju





Sejak menjak dok heboh psl burger grill ni , teringin jugak kenkadang tu nk merasa ape bestnye..Jadinye lepas kami ke Pameran Raja Kita ritu, saje la lalu dekat kedai burger ni...masa tu baru pukul 5lebih, orang dh stat beratur...sebaik la ade kerusi kan..klu x, jenuh nk beratur sambil berdiri..


kami pun beratur la jugak..awat xbergerak2 gamaknye..rupenye kul730pm baru diorang ni bagi nombor..












Ni keadaan masa pukul 530pm...pjg dh kan Q


time 730pm tu orang beratur dh smp ke sungai..betapa panjangnye..sebaikla xhujan..730pm baru diorang bagi nombor...




18!nombor cabutan bertuah;p




pastue die passing menu..siap2la nak order ape bagai then staff die akan pergi kat each customer yg tgh beratur tu and amik order...dah order die bagi kertas order tersebut kt kte, then kte pergi kt cashier utk byr..settle bayar, trpulang la nak tunggu ke ape..macam kami aritu pergi solat maghrib dl takut xsempat kan pastue dtg blk, burger dah siap terus amik  jek


harga burger stat from RM7.50 utk normal dan single pastue ade la nk ber tingkat ke nak set or ala carte nak ade beef bacon ke cheese terpulang la kat selera memasing..tapi rsnye ritu kami dah tersalah order la..pilih sumenye chicken burger, memang xdela nk rase grill tu..chicken ni die goreng jek..Ann igtkan chicken pun die grill..salah la pulok!




kureng kaw sebab a bit masin..


perlu rase jugak la burger daging nnti..nnti tu xtau la ble kan..tunggu la ble2 rajin nak beratur 2jam tu..huhuh





4 comments:

Nana said...

heheh dah beratur panajng2 salah oder plak ek
try rawang la
g pas magrib xramai org

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Nie kedai burger bakar tue ke..budak office jamal pun ade tolong-tolong jugak kat kedai nie. Member die punye kedai.

So kalau die ade kat situ, dapat la cepat sikit kalau kitorang order burger tue..hehe

My BlogOil and Gas Blog

Ann@zanyra said...

Nana....hahahahahha..tue la psl..dh emmang selalu order burger ayam jek kan..aiyoyo..ha tue la, n try rwang la pulak nnti:)

Ann@zanyra said...

Jamal : lame xnmpk...hihihihi..aah ni grill burger yg dok femes kt paper tu..waaa..yekee..sonang la cmtu..nnti jamal pergi, gtau la..leh ANn tmpg skali:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah