CHERITERA KAMI...: Kami suka pergi taman:)

Apr 19, 2012

Kami suka pergi taman:)


Ni kali ke berapa ntah since kawin jejak kaki ke Taman Tasik Titiwangsa..reason?sebab luas kot dan pergi taman mestila nak keluarkan peluh kan..excercise itu penting ok!hihihihi

Reason lagi...sebab byk spot jugak utk tangkap2 gambar plus ktorg nak ke 1 tempat yg berdekatan citu dats why la singgah taman ni..fuhhh...perlu byk reason ke utk dtg ke sesuatu tempat??hurmmm..;p

 Igtkan dah xde orang main kat tempat ni..bagus tau sambil main, diorang bersihkan kawasan kt situ:)


Kami parking dekat tempat orang main kereta control..jalan punya jalan..dah sampai sini..




rase segar mate tgk kombinasi kaler ni:)


SubhanaAllah...senja di Tasik Titiwangsa


Model DBKL...i loikeee:)


Fuh...sambil lap2 peluh..berjaya menghabiskan perjalan sepanjang 2.5km..kalah pkcik jogging kt belakang tu;p


Peace

Abis keluar peluh, moh kte p cari makan pulak..upss..cte di lain entry la pulak;p

2 comments:

InaAchik said...

gambar cantik2! berseni gitu!

tgk gambar ni, cam nak ke tasik titiwangsa jugak lah...

Ann@zanyra said...

inaachik...tq sis..hehehhe..moh la pergi titiwangsa..sambil2 beriadah katenye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah