CHERITERA KAMI...: Berlakon dalam Drama Usin Bunga

Apr 20, 2012

Berlakon dalam Drama Usin Bunga


Sapa dah tengok drama Usin Bunga dalam slot Cerekarama TV3 few weeks ago???

perasan tak saya dlm tu???perasan xxxxxxxxx???hurmm...tanya macam la glemer abis sampai orang nak perasan perasaan kite kannnn..huhuhuh

Actually bukan kami yg dalam drama tu...ni ha anak buah Ann yang hensem cute mute ni tersesat pulak dalam tu..


Ni bukan scene dalam drama tu yea..nak suruh fokus dulu pada yang berkopiah biru tu







ha...same tak dengan yg baju putih berketayap biru tu??sameeee x???heheheh


Tengok makciknye siap download lagi tau sebab xberkesempatan nak tengok haritu..anak buah memang ada cakap die ada dalam drama ni, ktorang igtkan yg lalu-lalu belakang ke kan..skali ade 1 scene khas clear lagi...hahhahahah...lawak pulak nengoknye dah la memang drama ni lawak kan...


Anak buah cerita,dia tengah main bola kat padang, sekali ade orang dari production ni panggil la mintak tolong jadi pelakon tambahan..mula-mula dia xnak katenye pastue orang tu pujuk ke ape ntah..layan jek la..tu nampak tu ketayap sampai tutup mata..kes malu le tuuuu..heheheheh..jadila, dapatla 10ringgit sorang diorang bagi:)


Scene dok gelakkan kawan-kawan Usin yg kene tangkap polis..


Drama ni memang lokasi die pun sekitar keramat jek kan..

Mohd Asyraaf..dengan ketayap favourite die..










Selit gambar 1thn 6bulan yg lepas..masa outdoor kt LRT stesen..cepatnyeeee ms berlalu....miss this moment;)



Klik Sini untuk download

2 comments:

Nana said...

la anak buah ane ke ehhe
mmg kelakar gile cite ni

Ann@zanyra said...

Nana..tue la psl..lawak jek nengok..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah