CHERITERA KAMI...: Sky Bridge KLCC..ticket sold out!

Mar 14, 2012

Sky Bridge KLCC..ticket sold out!


Bape lame da xdtg KLCC..dl klu nak tgk wayang, KLCC la portnye tapi skang cinema dekat jek ngn rumah..opkosla kite pilih yg dekat, yg senang parking..kannn...

So weekend baru ni pergi KLCC sebabnye nak naik sky bridge tu la..tp tiket sold out la pulak!
tapi..tapi...tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..korang tau new price sky bridge ni??ishh...deme ni suke la skang ni wat harga2 pakej tau..kan dah mahal..no more 3rgt ke 8 rgt ke...nak tau bape??















RM25 ok!!kite akan naik ke sky bridge dan jugak ke tngkat plng atas, level 86...tu yg jadinye 25hengget tu..

Mengikut kate staff citu, kul7pagi dah ramai orang dan pukul 10pg or 11pg selalunye tiket dah sold out..
So, sape2 yang nak naik ni sila la berkhemah awl2 kt sini..tapi yang bagusnye boleh beli tiket in advance tau..maksudnye kite boleh beli tiket utk hari lain jugak..so, xde mslh la kan:)

Next time la naik ni..kumpul 25hengget dl;p



1 comment:

Anonymous said...

I'm not positive where you are getting your info, however great topic.
I needs to spend some time finding out much more or
understanding more. Thank you for great info I
used to be on the lookout for this information for my mission.



Have a look at my web-site: symptoms of panic attack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah