CHERITERA KAMI...: Nak hari-hari woman day la cmni..

Mar 9, 2012

Nak hari-hari woman day la cmni..


Semalam, ni cerita betul bukan tipu2 buat2 tau..memang unexpected pun..after dinner ngn cik B, dah siap2 kemas semua cik B bace paper smbil tgk tv Ann pulak terus masuk bilik nak melayari tenet la kununnye..wah..melayari gitu kan....lappy atas katil and it facing the other side..tup2 ble Ann turn it....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......ok..betul ke ni..Ann macam...mmmm..mmmm..terus amik kamera and captured it..

Guess what??




then amik pegang belek2..suddenly rase nak nangis kan...huhuhuh...memang sensitip betul hati ini..hihihiihi..xde idea apela isi dalam ni sebab memang xde pun gedik mtk ape2 kat cik B..

bile bukak...wahhhhhhhh!!!again..xsangke..cik b memang dah pandai ok wat kezutan2 ni..I Like..hik3:)


Love you more and more and more Bie;p

Ape isinye??cer teka:)

6 comments:

Mamajenn said...

perfume? romantiknya...like like like

Ann@zanyra said...

mamajen..tetttt,salah..cube lg:)

~~AzaLea~~ said...

Rasanya jam... kalau tak gelang tgn... hehehehehe...

myza said...

Wah tergezuttttnya..i yg baca pon tergezuuttt laa..saspen nya.apa bnda tu share la..sharing is caring,,ermm bawang goreng ek?

Ann@zanyra said...

Aza:hahahhah....ade yg mengena tu.;)

Ann@zanyra said...

myza:xla..susu pekat jek;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah