CHERITERA KAMI...: Melaka : Day 2 , Menara Taming Sari

Mar 23, 2012

Melaka : Day 2 , Menara Taming Sari


2nd Day, aktiviti pertama bermula dengan sarapan pagi di mamak...hihih..kedai mamak yang berdekatan dengan menara taming sari senang ckit..





Tapi sila berhati-hati dengan parking even hari cuti pun Melaka tetap Melaka, pak polisi sangat rajin round dan menyaman..ktorg nyaris-nyaris mulenye dah nak kene saman, parking depan kedai mamak ni jek pun sebaik la nampak tapi at last kene jugak..owh..tu cte lain yea;p


Menara Taming Sari



Sampai around 10pagi memang xramai lagi tapi dah tunggu cari parking bagai, kejap je dah penuh kaunter tiket ni..



Tiket Dewasa RM10, kanak-kanak RM5


Muka bosan beratur..hihihih..hujan renyai2 masa ni..


Yeaaaa!!dah naikk..gayutnye(lawak ke der)..hahahha;p


Muzium Kapal



Casa De Rio





Masa ni dpt kol dari MIL gtau FIL masuk wad sebab skt jantung..memang kami xsenang duduk la time ni..



 cik B tengah risau..dugaan bile tengah bercuti dapat tahu sad news



Neway..pengalaman yg menerujakan naik Menara ni lagi2 dgn family..boleh nampak Melaka yang baru..time kecik2 dulu lain, tgk Dataran Pahlawan tu pun cukup la..sekarang padang datarannye dah kecik..kete lembu pun dah xde..huhuhu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah