CHERITERA KAMI...: Melaka : Day 1, Perkampungan Ikan Bakar Terapung

Mar 21, 2012

Melaka : Day 1, Perkampungan Ikan Bakar Terapung


Sambungan kisah planning  tak jadi tu, perut memasing dah berlagu dangdut...nk ikut juga tentatif ni so kami ke Perkampungan Ikan Bakar Terapung, Umbai..Name je org Melaka tapi ni baru 1st time sampai sini..hihihih



Anak-anak buah sampai terlelap dah..kami pilih kedai no.5


Sesi memilih menu memang rambang mate, tugas diserahkan kepada Ann dan cik B so kami ikut tekak kami la kan..sume nak amik..;p

Kepah sweet sour


Sotong goreng tepung..nyum3



Butter Prawn??



Lala goreng bercili

And ade ikan pari bakar tapi xamik pulak gmbrnye sebab memasing tgh sibuk mkn..tp ikan tu agak liat isinye, xcukup masak ler tu...harga utk 5org dewasa dan 7kanak-kanak RM150 xsilap..overall 4/5 utk kedai ni sebab ikan tu la..menu lain sedap jek plus jeli kelapa ni enak bangat!!



Siap tapau 20 lagi ok:)



2 comments:

Nana said...

stress tgk gmbr makanan..haha
dah la tgh ngidam nk makan seafood ni

Ann@zanyra said...

Nana : hihihih..kebetulan pulak yea...nnti dah lepas ngidam, jgn lupe cte tmptnye;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah