CHERITERA KAMI...: Melaka : 2nd Day, Melaka River Cruise

Mar 31, 2012

Melaka : 2nd Day, Melaka River Cruise


Meneruskan aktiviti di malam hari dan seperti yang telah direncanakan..alhamdulillah tak hujan..kali kedua datang lepas kecewa masa 1st day haritu kan.

Dan sebaik juga beratur tak panjang..mungkin jugak sebab hari ahad malam sabtu dan petang hari hujan tu yang tak ramai sangat orang..so takde la jenuh nak beratur panjang..dalam setengah jam camtu la..


Melaka River Cruise



tiket..Dewasa RM10, kanak-kanak RM5



Turn dah nak sampai ni



Gambar tuan rumah mesti ada;)


ok...dah-dah jom masuk cepat nak amik port yang baik punya...sebaik kami family first naik jadinya dapat la amik port yang bagus untuk amik gambar sahaja



We in da boat


Untuk yang planning nak naik cruise ni jangan la duduk seat depan macam seat Ann tu...sesungguhnye sangat la xbest untuk menghayati keindahan pemandangan malam sebab akan diganggu dengan percikan air sungai yang bluekkk..hahahahha..tapi kate drebar boat tu diorg proses air ni..yeke??ke Ann salah dengar..so, better amik seat ke dalam sikit.Ann sebaik la bawak payung, so bukak la payung tu jadi perisai..selamat la jugak kan..kalau tak, ade yang basah lencun dengan air sungai Melaka;p

 Next entry, Ann sajikan dengan view along the cruise...;)

4 comments:

Mamajenn said...

mesti cantik cruise memlm. penuh lampu. Kami dulu gi time nak senja..lampu br nak on hahahaha

Ann@zanyra said...

qashima : cantik bangattt!!

zarulfarhana said...

so kena duduk area tengah2 la.. kalau kebelakang ka..nampk view cntik x

dalila said...

bestnyee..mesti cantik naik mlm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah