CHERITERA KAMI...: Melaka : 2nd Day, Kenduri...Makan Time!!

Mar 30, 2012

Melaka : 2nd Day, Kenduri...Makan Time!!


Lepas menuju ke puncak Taming Sari, kami bergerak ke kampung halaman terchenta...ni la advantagenye bercuti di negeri kampung halaman sebab dapat bercuti sambil melawat kampung...pastu nenek pulak buat kenduri doa selamat...lagi la beronok-ronok..


Tengah bergossip la tu memasing kannnnn;p


Actually masa bercuti di Melaka ni my older brother tak dapat join pulak, so kami hanya berjumpa masa kenduri kat kampung jek..xpe next time kite plan family day lagi semua mesti ada


Sambal ayam in the making...menu wajib!ni yang buat makan bertambah-tambah


Kenduri dah nak bermula..See my grandpa masa sihat, alhamdulillah semalam dapat latest news katenye dah masuk general ward...semoga atok cepat2 keluar hospital



Port kaum-kaum hawa..mestilah di dapurkan;)


Alhamdulillah...dan settel kenduri, makan pun dah kenyang bangat...program masih berjalan..lepas asar balik hotel semua sebab hujan lebat tak boleh nak pergi mana pn kan..kite sambung aktiviti malam pulak..

1 comment:

zarulfarhana said...

best dapat jumpa,kumpul sanak saudara ramai2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah