CHERITERA KAMI...: Main waterball @hot balloon

Mar 20, 2012

Main waterball @hot balloon


Actually ade aktiviti-aktiviti lain lagi yang disediakan kat karnival belon panas ni, one of yang mendapat sambutan hangat ialah Waterball. Satu permainan yang unik dan first time kot nampak kat Malaysia ni.


Ni orbing ball dan bumper ball..tapi ni xmencabar sangat


Meh kte cuba Waterball ni

see..see...seronok yea kome..sempat wat peace lagi..main atas air baru la mencabar kan..tapi Ann tukang tgk dan amik gmbr jek..1 ball ni utk 2org shj, RM20


Macam gaya ada, nak bagi ball tu bergerak...kene pandai imbang bdn la kot yea


Seronok tgk gmbr ni..bergelak ketawa kome dalam tu


takde la jauh mane pun..ade tali kat ball tu, sampai masa dia tarik la ke darat..ade la 10minit kot..hihihi


Ni masa tunggu giliran, almost 1 hour jugak la..sebaik tempat beratur ni redup


@Monumen alaf baru..bersama-sama anak2 buah


Tq B bawak kami jalan2..;)


Untuk kwn2 yang nak try game ni, leh lawati First in Malaysia untuk maklumat lanjut

2 comments:

Nana said...

teringin nk naik menda alah ni

Ann@zanyra said...

Nana : ce try...tgk kt website tu, ade tmpt2nye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah