CHERITERA KAMI...: Hot Air Balloon Putrajaya 2012

Mar 19, 2012

Hot Air Balloon Putrajaya 2012


Gigih bangun pukul 6pagi sebab dah plan dan janji dengan anak-anak buah nak bawak diorg pergi Hot Air Balloon..nak pergi awal sebab nak senang dapat parking dan cuaca redup lagi dan nak kejarkan tiket hot balloon tu la..kununnye nak merasa la naik belon panas tu kan..

Pukul7pagi gerak dari rumah, drive thru McD memasing bekpes dalam kereta..around 7lebih dah sampai putrajaya...wuihhhh..ramai giler orang ok..tak tau la depa ni pukul bape dah tercongok kat sini..belon pun ade yang dah naik..

suasana pukul8pagi..ramai rupenye yang gigih bangun awal;p


ceria tgk belon ni warna-warni


ticket SOLD OUT..amik gmbr ngn belon jek la dr jauh..tengok belakang tu org beratur nak naik belon


Belon NZ ni tersangatla cumey..geram tengok


Belon-belon berterbangan


Antara belon yang menjadi tumpuan..ramai bersorak bila belon ni naik


Dataran VIP..hanya yang ada kupon jek boleh masuk..




Itu ketinggian untuk belon-belon yang boleh dinaiki oleh public yang ada ticket..

Takpela..next year ade umur dan kesempatan, boleh pergi lagi gi subuh kat Putrajaya siap2 yea..hihihihi..
Even tak dapat naik belon panas ni tapi kami tetap enjoy la attend karnival ni..Ada satu game yang menarik jugak kat sane.Will share next entry


4 comments:

~~AzaLea~~ said...

rajinnya Ann gi... even sy duk kat Putrajaya, mls giler nk gi coz mls nk meredah jammed.. tgk dr umah jer..


**Ann, sy dh mkn aiskrim tu... sdp!! ^___^

Ann@zanyra said...

Aza : rsnye mcm majoriti org putrajaya ckp cmtu kot..hihih..kami ni dr rumah xleh nmpk bende ni..tue yg semngt dtg tgk sini..eh, aza dok presint bape?

waaaa...dh mkn eh...sedap kan;)

~~AzaLea~~ said...

sy duk presint 5.. blakang PICC..

**Aiskrim tu sdp... pastu mlm skt gigi... ^___^

Ann@zanyra said...

Aza : ooo..gigi sensitip eh..gunekan la colgate sensitif pro relief..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah