CHERITERA KAMI...: Gian nak pegang mic la pulak

Mar 12, 2012

Gian nak pegang mic la pulak

Karaoke..aktiviti yang lameeeeeeeeeeee giler xbuat..zaman study kat skudai dl rjn la jugak ikut mmber pergi karok..dah member kaki karok kan...sore depa sodap, xpela...sore kte ni nk wat dgr telinga sndr boleh la...hihih

Redbox kan ade wat promo kt Mydeal, cik B ni rjn la pulak beli..layankan aje, 3jam ok berkarok kat redbox Sogo tu..tp ni bg Ann kire baru nak pnskan enjin, cik b la semangat giler nyanyi...hehehhe



Air dan kudap2

kat redbox ade buffet, tue yg Ann pasan ramai org suke dtg sini sebab smbl nyanyi smbl melantak..kann..kannn...tgk makanannye not bad jugak..tp kami ritu sbb pergi kul 9mlm, dah dinner siap2 jadinye amik air dan kudap2 jek la

last friday layan karok lagi kt Superstar Wangsa Walk



Superstar ni  ade pakej2 die dari A smp ke D sebab die xde buffet so  beza pakej tu ikutla korang nak nanyi smbl minum air jek ke nak mkn2 yg camne...pastue ikut pulak nak bilik besar mane..kami ritu amik bilik plng kecik muat la 1-4org pastue amik pakej D sebab dpt free setengah jam..hihihi..pandai depa ni wat promo kan:)


pakej D...menu boleh pilih...ayam xtinggal;p


Nyanyi jgn xnyanyi

Pendapat Ann kat Superstar ni pilihan lagu die lagi variety kot dan senang nak cari...Redbox pulak bilik die sgt2 selesa dan sound sistem pun ok..

Jadinye terpulang la masing2, yg penting enjoiceeee!:)

5 comments:

~~AzaLea~~ said...

Ann, ape lagu febret??

myza said...

Wah karok jgn x karok..ingt lagi lagu Tiada Lagi..hahaks x pun GILA by amy search

Ann@zanyra said...

Aza : suke nyanyi lagu berduet...feeling lomantiks gitu kan:)

Ann@zanyra said...

myza : hahahhaha...opkosla igt...tp xnyanyi la lagu tu, spesel ngn korangS jek..hahahahha..

~diAhOntHeblOg~ said...

superstar skang memang best la..makanan die pun sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah