CHERITERA KAMI...: Teater Angkasa , Planetarium Negara

Feb 17, 2012

Teater Angkasa , Planetarium Negara


Akhirnya sampai jugak Ann kt Planetarium ni setelah dipengaruhi oleh cik B..nak tgk teater angkasa katenye lagipun ni kes dh xtau nak ke mana after attend wedding kwn die kt Kajang ritu..so dengan berbaju kurung mendaki la kite ke planetarium..first time utk Ann ni..sebaik sempat coz last show pukul 4, kami sampai 3lebih.




utk tgk exhibition free jek, utk show angkasa ni RM6 sorang..


tp jln dlm tu agk keknpiusan ckit, nak cari surau sesat...nak cari jln masuk ke teater ni pun dok pusing2...rsnye diorg kene peka ckit psl tanda arah ni..huhuh


xsempat nak tgk exhibition sebab masa suntuk..of course kami akan dtg lg nnti..:)


jom..masa utk kite ke angkasa:)


pilih seat atas2 supaya xpening nnti nak mendongak:)


teater angkasa


really enjoy the show..rs mcm kte berada betul2 kt sane..cantik..SubhanaAllah..Allah Maha Bijaksana..

Actually show ni different ikut time2 dia...so korang boleh cek dekat website kalau korang nk tgk show yang lain..time kami ritu, die cte tentang solar storm..macamane die lanacarkan satelit, camne satelit tu berfungsi utk kte kat bumi ni tau ape yg berlaku kt angkasa tu..pastue tntg arora pun ade jugak cite...really really enjoy..terpegun all the time..agak2 klu nak wat romantic dinner dlm ni boleh x eh..berbumbungkan bintang2 yg cantik tu..baru rs real kan:)


balai cerap pun xdan pergi, abis show dah kul 5..dah tutup..next time yea:)


nice view from the top


saya seronok dtg sini...nnti kte dtg lg yea cik B:)


2 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

wah2..syiok nye..

*lame xsinggah blog anne hampir lupe..soryy

Ann@zanyra said...

diah..yealaa..org sanun bz, i paham..hahaha, tbe2 tacing plak;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah