CHERITERA KAMI...: Taman Tasik permaisuri, Cheras

Feb 16, 2012

Taman Tasik permaisuri, Cheras


1 of taman tasik yang selalo pergi ms kecik2 dl, yeala dulu mane de jem pun dr uamh nak ke cheras hari2 no hal la lagipun dulu taman-taman rekreasi ni xsebanyak sekarang..

tapi yang bagusnye taman tasik permaisuri ni sebab die terlindung tau, kalau orang xbiase mesti xtau ade taman kat sini..baru2 ni Ann pergi la dengan cik b coz asalnye nak survey tempat utk wat family day department die..sj la jln2 kan sambil hirup angin petang:)


green view tapi air tasik tu xbape bersih sgt..sad2;(




cantikkan pokok tu


klu part ni lebih dijaga, mesti lagi cantik..air pancut bawah tu pun xberfungsi dah


playground


tapak aktiviti utk sape yang berminat nak sewa kat taman ni




hihihih...photogediks mesti ade;p




nnti Ann share lg 1 tempat yang cantik dan best la nk wat photoshoot

2 comments:

sue zainun said...

cantiknya pemandangan

Ann@zanyra said...

Sue:kan..sejuk jek mate tgknye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah