CHERITERA KAMI...: Taman Tasik Perdana..minah payung dan cik B yang sooo sweeeeettt:)

Feb 17, 2012

Taman Tasik Perdana..minah payung dan cik B yang sooo sweeeeettt:)


Lepas pergi planetarium, hari masih muda lagi..ecehh..cik B dok tny kt mane tmn tasik perdana kan..so bwk la p..Ann pun lame dh x p sini, ke xpernah jejak lansung..lupe dah..hahahha..lagipun kebetulan jln keluar dr planetarium tu memang akan lalu taman ni pun

So, singgah la kami ke sini..ramai jugak tau pengantin wat photoshoot sini siap ade certain tempat tu die label kan lg utk photoshoot..so sweet..ble tgk org dok amik gambo, kite pun teringin gak feeling2 perantin..

maka..sila la cuci2 mate ngn aksi2 kami nnti..ni pun dah abis selektif ni;p


very the Like daun gugur2 dan pokok2 itu


tq to payung jadi bidan terjun sebagai prop..hihihih;p







landskap kat sini memang sgt2 terjage..dan kami dah mark la tempat ni as our favourite taman..but jenuh ckit la nk jln sebab besar tapi ade tram kot..no problem..rs penat naik tram, rs nak jln..jln jek la..seyesly memang sgt sesuai utk yg nak photoshoot kt taman2..byk port tau..

kami pun dh jatuh cinta dgn satu port ni..berdekatan dengan laman perdana

ok..yg ni memang xsngka yg cik b nk melutut bagai..kamera letak kt batu and self-timer je..even malu tapi layan jek la..berkenan ngn pokok2 cumey tepi tu kan


so..sape2 yg free xtau nk p mane kt KL ni..jom la dtg sini..dpt fresh air ckit tgh2 bndar ni:)




4 comments:

~~AzaLea~~ said...

Ann, sy suke tgk Ann n Cik B... both of u so sweet...

Ann@zanyra said...

aza...hihih..thanks dear

InaAchik said...

lahai... sweet nya!!!
nak jugak lah gi tasik perdana...
tapi dslr kite rosak... :(

Ann@zanyra said...

InaAchik...hihihih..gelak gedik..mekaseh..aisehh, dslr rosak memang sedih..cpt2 g jmp doc:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah