CHERITERA KAMI...: Taman Tasik Ampang Hilir

Feb 24, 2012

Taman Tasik Ampang Hilir


Again cte psl taman jugak..hahahha..nampak sgt kami suka p taman kan..kann..klu boleh semua taman yg ade kt KL ni kami nak tglkan jejak..korang klu ade nak cadangkan taman2 kt kami, gtau la yea..dialu2kan sgttt:)

Kisah ni pun lame dah jugak, after cik B balik keje..ni masa weekend la..nak wat cmne kan cik B kene keje weekend, abis jek keje die ajk wife die ni yg tau tgh kebosanan p la singgah taman tasik amapang hilir tu..dah kate otw dari tmpt keje ke umah..sebelum2 ni dtg p attend kenduri kawin dekat dewan yg ade kt citu xpernah pun lg jln2 pusing taman ni..


abaikan subjek yg didepan tu..hihihi..nampak belakang tu ialah rumah..dan rumah itu telah memblocking laluan taman ni..maksudnye..kte xleh nak jln 1 pusing kat sini..kte kene pusing blk ble dah sampai hujung utk pergi ke hujung yg lagi 1 tu..hurmmm..phm x??klu xphm, ce korg pergi sndr kt tmn ni..hihihiih


jalan2..nmpk laksa pulak..not bad!


rojak buah..so so la..

hahah..orang gi tmn bersenam kuar peluh ni melantak pulak kan..layankan jek..

sonot pulak tgk diorg ni wat poco-poco..windu pulak zmn belajar2 dl 'rajin' jugak wat senamrobik la bagai;p


taman tasik ampang hilir


taman yang bersaiz sederhana..sesuai utk beriadah dan bersenam juga ade dewan untuk buat any event..nice place jugak utk berphotoshoot..kemudahan byk..parking pun xsusah

6 comments:

FiZ said...

suka lepak (duduk sambil bersembang) dgn kawan2 kat sini.tenang je rasa.

sue zainun said...

suka jugak lepat @ taman..tp sebab en suami selalu busy sekrang dah jaranglah gi taman

Ann@zanyra said...

Fiz..kan..tenang dan luas pemndangan

Ann@zanyra said...

Sue..yeala..kt Kl ni mn jek pun tmpt nk lepak2 kan..hihiih..xpe, nnti ade ms ajk la en suami g taman lg:)

~diAhOntHeblOg~ said...

wah da ade org jual2 eh..dlu g xde pong

Ann@zanyra said...

diah...aah..ade kedai kt dlm tu dkt ngn playground..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah