CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 3, Orchard Road & Bye2 Kota Singa

Feb 2, 2012

Singapore : Day 3, Orchard Road & Bye2 Kota Singa


Lepas kekenyangan di kenduri kawin, kami naik teksi balik ke MRT Yushun. Dari MRT YUshun kami ke MRT Orchard..masa dah pukul 5lebih..konon utk kali terakhir ni sempat la nak cuci2 mate dekat Orchard Road yang glemer ngn dunia shopping ni kan tapi xdenye..

Ramai giler orang ok..dari MRT tu sampai la ke shopping mall memang ramai jek la org..so ktorg decide amik cab dr Ion Orchard Mall tu terus ke Lavender STreet..takut nnti terlepas bas kul 8malam


Full House


Bawak2 la bersabar nak menunggu turn naik teksi..tapi ok la..teksi sentiasa ada...


Snap dari dlm teksi...giler ramai kan orang..xpela, ade rezeki next time la kot jalan2 kt Orchard pulak;)


Nexttt entry Ann share sikit info tentang cuti2 di Singapore ni..;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah