CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 3 , Check-out & kenduri kawin

Feb 2, 2012

Singapore : Day 3 , Check-out & kenduri kawin


fuh..sampai la kite ke hari terakhir die Singapore..kul 12lebih check-out dari Hotel 81 Geylang



then, kami naik bus ke Yushun..sebab nak attend wedding sedare cik B..first time ni dtg kenduri kawin kt Singapore..katenye suasana lg meriah


 Yea!!!memang meriah dengan makanan..macam2 menu ada...diorg ckp kenduri kt Singapore ni sehari semalam orang xputus2 datang..so tuan rumah memang kene spend byk utk makanan..



All the foods taste delicious..yummy2!


Pengantin yang dirai..ni baju yg ke 3 kot depa tukar...dari pagi bwk ke ptg macam2 baju dah tukar 


Sekali tgk mcm ombak rindu pny iklan pulak..hihihi..catat rekod jugak ni first time Ann g knduri kawin sempoi ngn t-shirt jek..wat muke selamba,kate mengembara kan..xdela bwk bj kurung ke ape..redah aje..huhuhuh

Pukul 4lebih tetamu still ramai lg..xtau la kul bape diorang nak kemas2..kalau kt Mesia selalo 430ptg tu org dah stat kemas2, catering pn dah bungkus2 kan..huhuhuhu




 ~dgr cite depa ni p hnymoon ke europe...arghhh..bestnyeeee!!!mau jugakkkk...huhuhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah