CHERITERA KAMI...: Selamat Pengantin Baru Din & Dr.Aishah

Feb 16, 2012

Selamat Pengantin Baru Din & Dr.Aishah



Lepas menyoppingkan diri di Karnival Buku Karangkraf 2012, Ann dan kwn pergi mkn nasi minyak plak kat Hotel UITM Shah Alam..kebetulan 2-2 tempat ni dekat2 jek..so xde hal la, cari pun xsusah..








kami antr tetamu yg awal kot, 1230 sampai xramai org lagi tapi rsnye memang xramai guest pun dijemput..




nice pelamin


dah menjadi kemestian untuk kami klu attend wedding ni, mesti kene tunggu pengantin kan..so, tunggu la kami kat situ dalam sejam lebih la jugak sebaik la ade hiburan..




mak Maulana AF..sedap jugak sore aunty




pensyarah vokal, Chef Zainal dan Abul(pereka fesyen)

Really terhibur dengan persembahan2 diorang ni..Chef Zainal tu wedding planner utk majlis ni..tak silap, die la owner Restoran Tanjung Puteri yang Ann pernah cerita dulu. Ade 1 table artis2 lama, yg Ann cam Rohana Jalil..tunggu jugak kalau die nyanyi, tapi xde plak..mungkin Ann dah blk kot baru diorg nyanyi..huhuhu..xde pun amik2 gambar dengan diorg ni..segan kot;p


Akhirnye, pengantin pun tiba




Tahniah Din & wifey..semoga berkekalan selamanye..sweet outfit, nmpk secocok jek depa ni:)

2 comments:

myza said...

tahnian deen n pasangan.sama cocok sama padan..mcm formal je kan majlis ni?

Ann@zanyra said...

myza: mm...xjugak..mcm mjlis biase2, mybe wat kt dewan kot tu yg nmpk formal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah