CHERITERA KAMI...: Pwtc Book Expo 2012

Feb 15, 2012

Pwtc Book Expo 2012



Kasi chance la encik suami shopping pulak, Ann punye turn dah sudah masa Karnival buku karangkraf 2012 aritu..so Ann memang xde la nak target beli novel lagi or xkan menjejakkan selangkah pun kaki ni kat booth2 yang jual novel..baik punye ok kawal nafsu ni..hahahah


Actually tau pasal expo ni dari fb, so masa CNY tu xtau nak kemane..kami ke expo ni la..igtkan xramaila orang, skali sesak jugakla..booth telaga biru paling byk sambutan..kali ni yang terlibat byk berunsurkan ilmiah




antara yang menarik minat cik B..menarik jugak intipatinye
















senyum sampai telinga yea cik B




bersame sahabat lama, Hafiz Hamidun..belila cd zikir tu, sedap!








bile wife xmenunjukkan minat bershopping...sejam jek dah abis pusing;p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah