CHERITERA KAMI...: Melaka : Day 1 , Planning xjadi

Feb 28, 2012

Melaka : Day 1 , Planning xjadi


haish...cte melaka ni lame pny story..Nov2011 kot..bukan xnak cte tp mcm byk nak cte smp rs nnti2 la cte..boleh??hahahah...disebabkan arini tbe2 rase nak bukak la cte melaka ni...boleh la wat panduan sape2 yg dlm planning nak p cuti2 kt melaka kan...

OK..cuti2 ni like Family Day la..dinamekan Bile Orang Melaka bercuti di Melaka...hihih..sebabnye??sebab orang Melaka baru nak p jalan2 Melaka yang dah makin maju tu kan..giler la havoc Melaka ni..membangun betul, jauh beza zaman kami kecik2 dulu..

Moh la kami ctekan dulu Hari pertama kami di Melaka..Tempat penginapan kami akan review later ok..Kite ke malam pertama di melaka..Ann as a pengerusi majlis, siap dengan tentatif bagaikan..yeala, cuti2 dengan family anak2 buah berderet tu..kene ade tentatif ok..klu x, sure xbergerak memasing nnti..




Macam rombongan Cik Kiah pulak;p


Ni ktorg park kete kt dataran pahlawan..fuh..parking memalam sangat la susah ok..

 Cantikkan beca..


Xnaik pun..cuci mate cuci telinga..meriah lagu2 diorg pasang kt beca ni


dari sini, berjalan ke

 Tapi xjadi..sebab Q sangat la panjaaaanggggggggggggg..


Macam uptown..xsinggah sebab hujan dah mula turun..huhuhuh


Next option, kami ce try luck ke


Menara Taming Sari, Melaka


Nampak macam xramai ok, tapi againnn...bukan luck kami la kot mlm tu...q panjanggggg jugakkkk..



Perut memasing dah berbunyi, moh la kte p cari makan yea...~to be continue~

3 comments:

~~AzaLea~~ said...

Ann, lamenya peram entri... huhuhu..

Ann@zanyra said...

aza....tuela kan...aishhhh...dr hari ke hari nak cte, tp xkuar2 jugak..ni yg jadi lagu ni..hihiih

zarulfarhana said...

rasanya time bukan cuti sekolah xpanjang mcm nie kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah