CHERITERA KAMI...: Lunch date dengan kekasih hati

Feb 21, 2012

Lunch date dengan kekasih hati


Ann selalu lunch ngn opismate jek dan blh dikatekan ktorg slalo lunch dkt2 sini xperlu nak kuar kete bagai sebab area opis ni teramat la susahnye nak cari parking..sesak!tue yg agak kemalasan tu..kdg2 jek la kalau tbe2 tergerak nak mkn sumthing or terlebih rajin baru la g lunch jauh ckit:)

So, ni nak cite beberapa minggu lepas la ni...kekasih hati Ann tu sape lagi klu bukan cik B i tu die cuti time weekdays..so dptla Ann merasa nak ade org hantar p keje, blk keje ade org jemput..lunch pun gedik nak saing jugak.of course la, mesti manfaatkan masa yg ade bersame kan..kann..setuju x???;)

Dalam 4 hari jugak la dpt lunch same...berparty la tekak ni nk makan macam2


Asam Laksa Oldtown yang sedap!


Nasi Ayam AU5 Lembah Keramat depan Syed Bistro..1 of nasi ayam yang sedap kt area ni..2 kali tau kami makan sini dalam seminggu tp sebab nak p mkn nasi ayam melawati tp tutup la plak..huhuhuuh


Dah boring mkn nasi , tekak nak western ckit nak mkn roti2 jek..

Subway at Wangsa Walk..yummmyyy!!


meriahkan menu2 lunch ktorg..merata nak mkn..gendang gendut tali kecapi...owhhh...sy xnak jadi genduttttt..;p

2 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

Annnnn...semua makanan je annnn..diah tgah diet ni annnnnn...
meleleh ayaq liuq!!!

Ann@zanyra said...

diah...hahahahhahahahha...ape diet2 ni diah..makan jek selagi boleh;p
xsedar diri ni pn dh risau ni..hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah