CHERITERA KAMI...: Look-out point tutup

Feb 15, 2012

Look-out point tutup


Korang tau x look-out point kt ampang tu dh tutup???


Diarahkan tutup serta-merta oleh Majlis Perbandaran..sebab?xtau..

baru naik sekali atas ni, tue pun waktu siang xpernah lg menghayati nite view dr cini..konon2 nye after keje ritu nak p la layan senja kt cini kan..sekali tutup daaaaa

so..terpaksa pergi port biase..kat sini dah  2 3 kali jugak la kot ktorg pernah lepak2 sini..slalo malam, petang2 xpernah lagi..huhuhu


KL..view di waktu petang



dah bermula aksi gediks2 tu kan..tapi segan ckit sebab orang ramai lepak tepi2 ni..tue yg xtau nak posing lagu mane..huwahuwahuwa..tadah muke jek la





poyo jek kan..bersm kereta cumey sy..love u Cutey


upss...yg itu lg i LOve LOve Love;)



Semoga Cinta Kami Mekar selamanye..tq cik B coz sudi meluangkan masa yang ade bersm2..dah la mlmnye nite shift plak..sy kagum dgn suami sy:)

2 comments:

~~AzaLea~~ said...

Ann, sy br plan nak ke sini... br dok tny2 kengkwn mcmane nk kesini... teringin bebenor... rupanya dh tutup??? tau tak knp dia tutup??

Frustny!!!

Ann@zanyra said...

aza:la...yeke..tuela Ann pn xtau nape ttp..lgpun mcm xde kaur kt paper or berita kan psl hal ni..ktorg pun memule tgk pn terkejut gak..huhuhu..

mybe die akan wat naik trf kot nnti..who knows

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah